Select Page

Beschouw jij jezelf als iemand die carrière belangrijk vindt, dan ga je dit interessant vinden. 

We zijn een Tech community met professionals en entrepreneurs. Wat ons drijft is vrijheid, eenheid, gelijkheid, creativiteit en samenhorigheid. De passie zit in het ondernemerschap binnen de community. Co creatie, kennisdeling en opportunities verwezenlijken zijn pijlers hierin. Samen kunnen we co-creëren en samen kunnen we kennis vermenigvuldigen.

Wij hebben dit allemaal eenvoudig en toegankelijk gemaakt voor professionals. Bij ons krijg je te leren hoe je effectiever persoonlijk kunt ontwikkelen en de juiste balans te vinden. Door jezelf uit te dagen om te stappen uit het bekende of je comfortzone, helpt je om je te vormen en te performen. Met de juiste begeleiding kunnen we talenten een podium geven en naar een hoger plan tillen. Wij stimuleren creativiteit! Velen binnen Sparkelon zijn multi-inzetbaar!

Hoe ziet jouw carrière eruit over 5 jaar? Wie wil je eigenlijk zijn? De jaren vliegen voorbij en vaak doen we jaar in jaar uit hetzelfde als het om werk gaat. Hoe maak je jezelf vrij om te groeien? Wij van Sparkelon geloven in anders denken. Daag jezelf uit en neem de vrijheid om keuzes te maken.

We zijn erg benieuwd waar jij diepe passie voor hebt en hoe jij jouw professionele toekomst ziet en wilt vormgeven?

Waar wil jij de beste in zijn?

Wat vind jij leuk?

 

GET ACCESS TO THE NEW WAY OF WORKING: FREELANCE OR MIDLANCE

5 + 14 =

Sparkelon BV

Stationsplein 45,
3013 AK, Rotterdam
Ingang A, 4e verdieping

+31 (0) 10 808 10 20

info@sparkelon.nl