Select Page

THE STORY OF

ARNO

Dit gevoel van echt de tijd nemen, oprechte betrokkenheid en het meedenken is altijd gebleven. We bepaalden samen de doelstellingen en maakten een voor mij op maat gemaakt plan. Na twee maanden had ik mezelf de gewenste harde skills eigen gemaakt en kon ik aan de slag!

-Test Engineer-

 

 

“Succes doe je samen.”

 

“We bepaalden samen de doelstellingen en maakten een voor mij op maat gemaakt plan. Na twee maanden had ik mezelf de gewenste harde skills eigen gemaakt en kon ik aan de slag!”

Computers en gamen daar is het allemaal mee begonnen. Op mijn 14e verhuisde ik van Suriname naar Nederland en ben ik IT gaan studeren. Ik koos voor de opleiding Business IT en Management.

Tijdens mijn stages en werk bij V&D deed ik vooral ervaring op in functioneel beheer en configuratie beheer. Bovendien was ik getuige van het indrukwekkende einde van dit bedrijf.
Ik ontwikkelde een voorkeur voor de meer harde technische skills. Vragen die echt over de techniek gingen moest ik vaak beantwoorden met: ‘Dat weet ik niet.’ Dat vond ik erg jammer, want ik wil graag mensen verder helpen.

Iets tussen business en IT is waar ik naar op zoek ging. Dat leverde een hoop uitdagingen op, want wat ik eigenlijk wilde gaan doen, het echte programmeren en testen, was niet persé een belangrijk onderdeel van mijn opleiding. Daarnaast het gebrek aan ervaring leverde veel afwijzingen op.
Het leek onmogelijk totdat iemand mij vertelde dat een vriend van een vriend bij een testconsultant bedrijf werkte en dat dat misschien wel was wat ik zocht.

Het telefoontje van Sparkelon kwam een half uur nadat ik had aangegeven geïnteresseerd te zijn. We spraken ruim twee uur over mijn ambitie, de mogelijkheden en wat we voor elkaar konden betekenen.
Dit gevoel van echt de tijd nemen, oprechte betrokkenheid en het meedenken is altijd gebleven. We bepaalden samen de doelstellingen en maakten een voor mij op maat gemaakt plan. Na twee maanden had ik mezelf de gewenste harde skills eigen gemaakt en kon ik aan de slag!

Samen aan een doel werken en het toepassen van nieuwe skills geeft honger naar meer. Daarom wil ik blijven groeien. Zowel qua beheersing van harde skills als het ontwikkelen van soft skills, zoals communicatie. Het nog beter leren helder formuleren en uitschrijven van doelen gaat echt bijdragen aan nog betere resultaten. Het maakt mij ook een steeds aantrekkelijkere kandidaat voor projecten. Wat dan weer resulteert in betere beloningen en dat is ook mooi meegenomen. Zo heb ik pas geleden mijn eigen huis kunnen kopen.

Met ambitie, de juiste ondersteuning van Sparkelon en een focus op de ontwikkeling van software bij verschillende bedrijven zie ik mijzelf straks bijdragen als volleerd testautomation specialist.

 

 

Arno heeft een vast contract. Hij werkte onder meer bij V&D en NS. Momenteel werkt hij als tester, met veel voldoening, met zijn team samen aan de back- en front-end van het online account systeem bij Post NL.
 

Sparkelon BV

Stationsplein 45,
3013 AK, Rotterdam
Ingang A, 4e verdieping

+31 (0) 10 808 10 20

info@sparkelon.nl