Select Page

THE STORY OF

KELLY

“Het mooie van Sparkelon is dat ze je die onzekerheden wegnemen en een gevoel van zekerheid geven plus dat je alle voordelen geniet.”

– Recruitment consultant –

 

 

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kan.”

 

Geboren in een echt ondernemersgezin groeide ik op met de gedachte dat ik het bedrijf zou overnemen van mijn ouders. Dat liep anders. Ik koos voor de sales. In die toch wel een beetje een mannenwereld kon ik me al snel onderscheiden. Het was snel scoren en fun. Misschien wel wat kil, het gaat toch echt om de euro’s. Met de tijd ontwikkelde ik mij dan ook steeds meer als coach voor de nieuwe mensen. Ik dans ook heel graag latijns en ballroom. Op hoog niveau. Ik was een gouden ster.

Na een boeiende ontdekkingsreis van allerlei banen in verschillende branches kwam ik erachter dat ik met met mijn achtergrond in sales, communicatie, coaching en training het verbinden van mensen echt het mooiste vind. Mensen met zichzelf of anderen verbinden of met producten of diensten.

En toen diende bij Sparkelon zich deze kans aan om als zelfstandig ondernemer aan de slag te kunnen gewapend met een prachtig ondernemersvangnet. Alle hulpbronnen die je nodig hebt als ondernemer staan voor jou klaar bij Sparkelon. Dat maakt ondernemen een stuk meer ontspannen en dat geeft ruimte voor creativiteit!

Dat heb ik niet zomaar gedaan, want het is echt spannend! Wat wist ik nou? Ik bedoel… zelfstandige? Boekhouding? Belasting? Het mooie van Sparkelon is dat ze je die onzekerheden wegnemen en een gevoel van zekerheid geven plus dat je alle voordelen geniet.

Ik heb veel meer tijd en ruimte voor mijn kinderen. Ook vind ik het echt tof dat we met Sparkelon aandacht hebben voor personen die het misschien net even met een wat moeilijkere weg moeten doen. Daaraan bijdragen, aan mijn eigen succes èn ook nog meer tijd hebben voor je kids. Het brengt je echt een betere kwaliteit van leven. Zeer dankbaar dat ik deel uit mag maken van team Sparkelon.

Kelly is begonnen op de recruitment afdeling van Sparkelon om samen met haar team Sparkelon naar een nog hoger niveau te brengen.

Sparkelon BV

Stationsplein 45,
3013 AK, Rotterdam
Ingang A, 4e verdieping

+31 (0) 10 808 10 20

info@sparkelon.nl