Select Page

THE STORY OF

SANDRA

We zijn met een super maatschappelijk betrokken en highly skilled groep mensen met ontzettend veel indepth kennis die elkaar ècht helpen. We zijn één van de weinige IT bedrijven met een “ziel”.

-HR expert-

 

“Zoals het bij Sparkelon is, ga ik het niet meer meemaken.”

 

Ik werk al 15 jaar binnen Human Resource management. Ik heb onder meer mogen meebouwen aan een succesvolle start-up die uiteindelijk beursgenoteerd werd. Daarnaast heb ik waardevolle leerzame ervaring opgedaan bij Blokker. Het was een uitdagende periode.

 

In 2017 heb ik de balans opgemaakt. Wat draag ik eigenlijk bij? Hoe maak ik een verschil? Deze periode heb ik geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling en zo ben ik ook in contact gekomen met Sparkelon. Sparkelon gaf mij vanaf het begin het gevoel van thuiskomen.

Sinds ik de stap in 2017 heb genomen moet ik mezelf af en toe in mijn armen knijpen om er zeker van te zijn dat het allemaal echt is. Ik werk nu voor mezelf. Dus meer vrijheid, meer eigen beheer over mijn tijd, meer verdienen en toch de veiligheid ervaren die Sparkelon echt biedt. Ik kan al mijn HR ervaring en expertise inzetten voor een ecosysteem dat in de groei is en ik dus mede kan vormgeven. Er is heel veel ruimte voor eigen initiatief, ideeën en plannen.

Ik houd echt van techies, ben oprecht nieuwsgierig naar wat onze mensen maken en ik kan ze weer helpen met mijn expertise op andere vlakken. Wij geloven dat iedereen een kans verdient om te laten zien wat hij of zij echt kan. Sparkelon is een bedrijf met een cultuur waar we juist aandacht hebben voor onder andere jongeren die een stroeve start hebben met hun carrière.

We hebben grootse plannen om te groeien. We zijn met een super maatschappelijk betrokken en highly skilled groep mensen met ontzettend veel indepth kennis die elkaar ècht helpen. We zijn één van de weinige IT bedrijven met een “ziel”. We gaan voor co-creatie! En persoonlijke coaching! Dit wellicht omdat veel van onze consultants in het multiculturele landschap ervaringen opgedaan hebben. Ook ervaringen die niet altijd positief waren.

Beter dan zoals het bij Sparkelon is ga ik het niet meer meemaken… en daar wil jij bij zijn!

 

Sparkelon BV

Stationsplein 45,
3013 AK, Rotterdam
Ingang A, 4e verdieping

+31 (0) 10 808 10 20

info@sparkelon.nl