Select Page

VACATURE TESTAUTOMATISEERDER

Binnen onze community leer je te ondernemen en ben je mede eigenaar van onze organisatie. Een omgeving met een entrepreneurs benefit program. Zorg jij voor de groei van onze organisatie, dan wordt dit beloond. Een omgeving waar je wordt uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen en groei door te maken. We bouwen sterke relaties op met klanten en partners. Een omgeving waarin we zelf kiezen welke noviteiten we volgen en hoe we ons zelf opleiden. Een omgeving waarbinnen je te leren krijgt wat je niet op school of op de werkvloer leert. Een basis waar we waarde kunnen ontwikkelen voor onze klanten en elkaar. 

We zoeken professionals die communicatief sterk zijn, in Agile projecten willen werken bij toonaangevende klanten, ervaring hebben met tools als Selenium, Cucumber, Fitnesse, Protractor, Cypress en SoapUI of Java, Javascript en .Net frameworks.

Door jouw nieuwsgierigheid, doortastendheid en gestructureerde werkwijze weet jij de juiste tools in te zetten en laat je de klant zien hoe testautomatisering complexe vraagstukken kan verhelpen. Met jouw testexpertise en kennis van testtools vul je de Agile teams aan. Je hebt een passie voor technologische talen, de nieuwste IT trends en bezit een drive naar telkens efficiënter automatiseren.

Daarnaast beschik je over:

 • Een HBO/WO-opleiding bij voorkeur richting Informatica;
 • Minimaal 3 jaar ervaring;
 • Certificatie ISTQB en/of TMap;
 • Ervaring met ontwikkelen in Java of C#;
 • Ervaring met het bouwen van een framework from scratch is een pre.
 • Ondernemerschap
 • Loyaliteit

Wat wij jou bieden

Het ecosysteem van Sparkelon waarbinnen je de beste versie van je zelf wordt waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen binnen een snelgroeiende organisatie met korte lijnen waar snel besluiten worden genomen. Wij bieden je ook nog:

 • Je droombaan via het ondernemerschap (midlance, freelance) te verwezenlijken door jou hierin te begeleiden. Wij hebben jarenlange ervaring en zullen je ontzorgen door o.a. uitdagende opdrachten te regelen. 
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen d.m.v. trainingen en opleidingen. We zullen de gaps in je expertise samen inventariseren en zorgen voor trainingen op maat. Ook coaching op maat is onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling.
 • Een expert zal vrijgemaakt worden en je begeleiden tijdens de onboarding en zijn kennis aan je overdragen.
 • Omzetverdeling vanaf 70% – 30%.

Wat ons drijft is vrijheid, eenheid, gelijkheid, creativiteit en saamhorigheid. We zijn multicultureel en denken global. We zien de wereld als ons speelveld. 

Interesse? Mail naar upgrade@sparkelon.nl

Sparkelon BV

Stationsplein 45,
3013 AK, Rotterdam
Ingang A, 4e verdieping

+31 (0) 10 808 10 20

info@sparkelon.nl