Select Page

THE STORY OF

VIRENDRE

“Consultants gaan vaak wat klinisch om met elkaar en met het werk. Het mag van mij allemaal wel wat “warmer”.”

– BI Consultant –

 “Als tester kun je eigenlijk niets verkeerd doen.”

 

Ik ga altijd voor het beste. Het moet gewoon perfect zijn. Ik deed het ook met mijn scriptie. Elke punt en elke komma moest goed staan. Mijn auto is picobello, zonder kruimels, et cetera. In maart 2019 ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven. Ook zij is het beste. Het beste voor mij in ieder geval.

Dit perfectionisme helpt mij zeker bij mijn werk als tester, waar de focus vooral ligt op resultaat en het behalen van de doelstellingen. Deze focus maakt het werk ook wel wat “koud”, zo ervaar ik. Consultants gaan vaak wat klinisch om met elkaar en met het werk. Het mag van mij allemaal wel wat “warmer”.

Dat is bij Sparkelon al veel meer. Het kan nog beter, dat zeg ik eerlijk, maar goed dat is overal. Je weet wel dat het kan. Je moet het alleen wel even doen. Zo heb ik een passie voor landschapsfotografie, lekker samen eten en er zonder doel op uitgaan. Daar nam ik te weinig tijd voor de laatste tijd.

Dat kwam onder meer, omdat de reistijd naar mijn project in Eindhoven ruim 4 uur betrof. Samen met Sparkelon hebben we toen iets anders gezocht en gevonden in Rotterdam. Dat gaf mij veel meer tijd. Tijd om met mijn dierbaren te kunnen besteden. Sparkelon maakt dit belangrijk. Er is echte aandacht en ook zijn er opties om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.
Zo wil ik mijn sales- en schrijfskills verbeteren. Nog betere presentaties kunnen schrijven en presenteren. Communicatieve skills die je niet persé tijdens je studie leert. Terwijl die wel een echte meerwaarde zijn voor jezelf en de klant. Sparkelon begrijpt dat, biedt trainingen en ondersteunt je. Met een gezonde dosis eigen initiatief weet je dat er alle ruimte is om te groeien en dat voelt goed.

Ik zie mezelf over drie jaar op een grote techbeurs staan om onze diensten te promoten en onze successen, die we nu in de steigers zetten met zijn allen, te delen. Want techniek is wat ons bindt. Dit begon voor mij met de Tulip computer en Counterstrike. En dat ervaar ik op mijn huidige project nog steeds en het groeit met de mensen van Sparkelon.

Virendre heeft een vast contract bij Sparkelon. Hij werkte onder meer bij VGZ en de Rabobank. Hij werkt momenteel als tester bij Flandrijn, waar hij zijn team regelmatig buiten de gebaande paden van de “happy flow” meeneemt om zo een nog beter resultaat te behalen.

 

 

Sparkelon BV

Stationsplein 45,
3013 AK, Rotterdam
Ingang A, 4e verdieping

+31 (0) 10 808 10 20

info@sparkelon.nl