+31 (0) 10 808 10 20 info@sparkelon.nl

WAT KUNNEN WIJ SOFTWARETESTERS LEREN VAN NOKIA?

Nokia CEO ended his speech saying this “we didn’t do anything wrong, but somehow, we lost”.

Het voordeel dat je gisteren had, wordt ingehaald door trends van morgen. Je hoeft eigenlijk niks verkeerd te doen.  Op het moment dat jouw concurrenten of concullega’s wel meegaan met de trend, dan verlies je omdat je met 10-0 achter komt te staan. Je komt hierdoor veel moeilijker of misschien helemaal niet meer aan de bak. Vraag jezelf af welke nieuwe trends je de afgelopen 2 jaar hebt gevolgd? Velen zullen tot de conclusie komen, dat ze zich weinig nieuwe dingen hebben eigen gemaakt.

Wanneer je de trends goed in de gaten houdt en je continu laat bijscholen, dan maak jij jezelf future-proof en heb jij de opdrachten voor het uitkiezen.

Degene die weigert nieuwe dingen te willen leren zal op een dag verrast worden en niet meer beschikken over relevante kennis, die ingezet kan worden in hun vakgebied. Zij zullen het op de harde en dure manier leren.

Door te blijven innoveren en te investeren in kennis blijf je voorop lopen. Wij van Sparkelon nemen jou als  testspecialist mee in deze nieuwe ontwikkelingen.

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Neem hieronder dan snel contact met ons op.

2 + 9 =